Over ons

Welkom in de wereld van FireAngel.

Wie zijn wij

Toonaangevende producten

Onze klanten verdienen de beste bescherming tegen brand en koolmonoxide die de moderne technologie op dit moment kan bieden. Veiligheidsproducten die snel zijn te installeren, eenvoudig in gebruik en weinig onderhoud vragen. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en bewijzen dat betrouwbare, efficiënte producten er ook mooi zien.  Toonaangevende producten voor klanten met hoge verwachtingen.

Hier geloven wij in

Clever not complicated

FireAngel is in Europa sterk vertegenwoordigd in de retail, elektrotechnische groothandel en is in het  Verenigd Koninkrijk leverancier van rookmelders aan de Britse Fire & Rescue Services FireAngel is onderdeel van de FireAngel Safety Technology Ltd –
www. fireangeltech.com – de toonaangevende Europese leverancier voor brandveiligheid in huis, en bezit meer dan 50 patenten en geregistreerde handelsmerken waaronder de merken AngelEye, FireAngel en Sona. Tevens wordt er geproduceerd voor diverse OEM fabricaten.

Producten

Life saving innovations

Toonaangevend met de modernste technologie en ontworpen om de meest betrouwbare, efficiënte en wenselijke oplossingen voor de thuisveiligheid te leveren.