Architecten

Een brandveilige woning is van levensbelang. Rookmelders zijn een steeds belangrijker onderdeel in elk woningbouwproject.

Bestekschrijvers / Architecten / Ingenieurs

Klaar voor de toekomst

In een bestek kan melding gemaakt worden dat bij het toepassen van de FireAngel rookmelders, de nazorg, service en garantie wordt uitgevoerd door de producent zelf.

Onze nazorg is op deze wijze ingericht om:
– Faalkosten te minimaliseren voor alle partijen, door een vraag of klacht op te lossen zonder onnodige schakels.
– Bewoners uitleg en advies te kunnen geven over de toegepaste rookmelders.
Deze werkwijze draagt voor een belangrijk deel bij aan de CO2-footprint van Sprue Safety Products LTD
Wij produceren de meest milieuvriendelijke 230V rookmelder met een CO2-footprint = 13.47 kg CO2 per melder en een stroom verbruik van 10% vergeleken met andere merken.

Wi-Safe 2 ® technologie, klaar voor de toekomst.
De intelligente draadloze module in de melders maakt draadloze communicatie met ieder ander product met Wi-Safe 2® technologie mogelijk. Er kunnen maximaal 50 units aan elkaar gekoppeld worden. Alle apparaten communiceren iedere 3 seconden met elkaar. Het toevoegen van extra melders en accessoires is na oplevering een handomdraai te realiseren. Alle Wi-Safe 2 ® producten zijn klaar voor de toekomst en monitoren op afstand is zowel voor- als na de oplevering te realiseren.

Intelligente detectietechnologie voor een bekabeld en draadloos netwerk (NEN2555)
FireAngel® rook- en hittemelders zijn uitgerust met de nieuwste detectietechnologie voor rook en hitte: Thermoptek en Thermistek. Wi-Safe 2 technologie zorgt ervoor dat alle melders aan elkaar gekoppeld kunnen worden en continue met elkaar communiceren.

Thermoptek® is de nieuwe technologie voor de rookmelders welke een combinatie van optische en thermische detectietechnieken is. Zodra een temperatuurstijging wordt vastgesteld, wordt de sensitiviteit van de rookmelder verhoogd wat zorgt voor een snellere responstijd en het verkleint de kans op onnodig afgaan van de melder.
Thermistek® technologie in de hittemelders controleert de temperatuurverandering en meet continue de vooraf ingestelde aanspreektemperatuur tussen 56 °C – 64 °C.

Langdurig verbruik

Alle nieuwbouw energieneutraal

Het vervangen van batterijen behoort tot het verleden. Alle FireAngel® producten beschikken over een niet verwijderbare batterij met een levensduur van meer dan 10 jaar. De installatie is snel en gemakkelijk. Doorlussen met kabels is niet meer nodig en toevoegen van extra melders is eenvoudig.
Wij bieden ingenieurs, architecten en ontwerpers advies voor elk woningbouwproject op basis van de NEN2555 of wanneer gelijkwaardigheid vereist is.

Eenvoudige installatie

Alle nieuwbouw energieneutraal

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, Sprue Safety Products Ltd heeft een compleet assortiment waarin duurzaamheid, innovatie en kwaliteit vanzelfsprekend is.Sprue Safety Products Ltd is de grootste Europese distributeur van First Alert® en BRK® en producent van FireAngel® AngelEye® en Sona® Voor de Nederlandse markt fabriceert Sprue Safety Products Ltd onder de naam FireAngel®. Bent u geïnteresseerd in onze aanpak?
Neem dan contact met ons op.

Kom in contact

PDF's

Informatie voor professionals

Sprue Safety Products Ltd is de Europese distributeur van First Alert® en BRK® en producent van FireAngel® AngelEye® en Sona®

Producten

Life saving innovations

Toonaangevend met de modernste technologie en ontworpen om de meest betrouwbare, efficiënte en wenselijke oplossingen voor de thuisveiligheid te leveren.