Woningbouwvereniging

Gemeenten, Woningcorporaties, VvE en Brandweer werken steeds vaker samen als het om Brandveilig Leven gaat.

Advisering

Begeleiding en ondersteuning

FireAngel Safety Technology begeleidt en ondersteunt woningcorporaties vanaf de opstart tot aan de montage. Onze technische dienst adviseert over de nazorg, onderhoud en het vervangen bij storing, mutaties en projectmatig onderhoud. Onze nazorg is zowel gericht op bewoners, complexbeheerders, conciërges en uw onderhouds- en technische dienst.

Brandpreventie

Aandacht voor oorzaken

Alle verschillende fases in een project worden met duidelijke documentatie op maat ondersteunt. Door deze projectmatige aanpak is gebleken dat Woningbouwverenigingen zo min mogelijk worden belast met nazorg, vragen en opmerkingen van bewoners.
Heeft u plannen voor brandpreventie in woningbestand? Gaat u renoveren of rookmelders plaatsen in bestaande woningen en bent u geïnteresseerd in onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

Voorkom brand

PDF's

Uw project, onze zorg

De missie van FireAngel is het beschermen van uw gezin en het redden van levens, door innovatieve, toonaangevende technologie eenvoudig en toegankelijk te maken voor iedereen. FireAngel is één van de marktleiders op de Europese markt voor producten voor brandveiligheid in huis en lanceerde eind 2016 draadloze producten voor smart homes. De belangrijkste producten van FireAngel zijn rook-, hitte-, koolmonoxidemelders en accessoires. FireAngel heeft een uitgebreide portfolio van gepatenteerd intellectueel eigendom in o.a. Europa en de VS. Producten worden verkocht onder de toonaangevende merknamen: FireAngel, FireAngel Pro, AngelEye, FireAngel Connect en Predict.

Producten

Life saving innovations

Toonaangevend met de modernste technologie en ontworpen om de meest betrouwbare, efficiënte en wenselijke oplossingen voor de thuisveiligheid te leveren.